Stena Line sejler på ruten Grenaa-Varberg. Når du tager færgen til Sverige så kommer du frem udhvilet og klar til at fortsætte bilturen fra Varberg. Stena Line sejler med færgen Stena Nautica og overfarten tager ca. 4 timer (lidt længere tid for en nat-sejlads).
Ombord på færgen findes café, buffet-restaurant, butikker, legerum, biograf og sove-kahytter.
Billetkontoret findes i Terminalbygningen hvor du også kan afhente ikke fremsendte billetter. Medbringer du bil afhentes billetten i Drive In ved siden af terminalen. Ved terminalen findes 2 Drive In bokse. Herfra indtjekkes biler, busser og lastbiler. Buspassagerer går ombord via landgangen.

Stena Line sejler på færgeruten mellem Grenå i Danmark og Varberg i Sverige. Du kan læse mere om færgepriser her på siden.
Du kan finde den billigste Grenå Varberg pris ved at benytte søgefunktionen for de datoer, som du påtænker at tage afsted. Herudover afhænger prisen af om du skal have bil eller motorcykel med
ombord.

Det er også muligt at vælge enten Economy eller Flexi-billet på færgeruten mellem Grenå og Varberg.
Economy er som navnet antyder den billigste færgebillet
Med en Economy billet kan du ændre rute, dato og afrejsetid frem til afgangen mod et ændringsgebyr på 400 kr. per enkeltrejse med tillæg for forskel i pris. Hvis du afbestiller din færgebillet får du ingen tilbagebetaling. Du kan dog få refunderet tilkøb af mad og kahyt fuldt ud indtil afrejsedagen. Afbestiller du på selve afrejsedagen, så kan du ikke få refunderet pengene. Du betaler din færgebillet når du booker den.

Flexi-billet er mere fleksibel
Med en flexibillet kan du ændre din booking uden at skulle betale et ændringsbegyr helt frem til 2 timer før afgang. Op til 14 dage før afrejsen, så kan du også frit afbestille din færgebillet og få alle pengene tilbage. Fra 13 til 1 dage før afdrejsen kan du få refunderet 75 % af færgebillettens pris. Tilkøb af mad og kahyt refunderes altid med 100 % indtil selve afrejsedagen. Hvis du afbestiller på afrejsedagen, så kan du ikke få refunderet billetens pris. Du betaler ved booking af færgebilletten.
Er du i tvivl om dato eller tidspunkt, så kan det godt betale sig at vælge en Flexibillet til Grenå Varberg færgeruten.

Grenå Varberg sejlplan 2013
Færgen Stena Nautica sejler på ruten mellem Grenå og Varberg. Det tager ca. 4 timer at sejle til Varberg fra Grenå eller omvendt. Færgen har café, tax free shop, legerum, biograf, sovekahytter og PLUS lounge samt buffetrestaurant. Der kan ryges i rygezoner ombord på færgen.
Grenå Varberg færgen sejlplan 2013:
Sejler færgen til tiden i dag eller er der forsinkelser, hvornår sejler eller ankommer færgen på en specifik dato. Det kan du få svaret på ved at klikke på linket: Se de aktuelle afgangstider for Grenå Varberg færgen her

Grenå Varberg færgen
Det tager kun omkring 4 timer at komme fra Grenå til Varberg med færgen Stena Nautica. Selvom færgeoverfarten tager så kort tid, så er der faktisk mange underholdningstilbud både til børn og voksne ombord. Faktisk går færgen under tilnavnet Legoland-færgen, da der er så meget lego legetøj ombord.

Børnene kan boltre sig i lego
Legerummet ombord på færgen er fyldt med masser af Lego og mulighed for at spille nintendo-spil, se børnefilm og lege kaptajn på den store legebåd. I højsæsonen (om sommeren) er der også Matrosklubben som sørger for underholdning til børnene.
De voksne kan købe ind, se en film i biografen eller nyde et måltid mad
Du kommer ikke til at kede dig ombord på færgen. Du kan f.eks. købe ind i tax-free shoppen, hvor de har et stort udvalg af forbrugsvarer og mærkevarer. Hvis du mere er til at slappe af og se en god film, så kan du gå i færgens biograf, hvor der vises forskellige aktuelle film. Hvis du er bliver sulten kan du bestille mad i restaurant Food City, hvor du både kan få serveret varme eller kolde retter.
Du kan bestille en kahyt til overfarten
Hvis du gerne vil være veludhvilet når du når frem eller rejser om natten kan du med fordel bestille en kahyt til turen og tage en lur. Færgen mellem Grenå og Varberg har både kahytter med plads til 2 eller 4 personer. Kahytterne med plads til 2 personer fås med vinduer.

Færgen Stena Nautica sejler mellem Grenå og Varberg
Stena Nautica ejes af Stena Line, og Stena Nautica har også øgenavnet Legoland-færgen, da der er et legerum på dæk 7 fyldt med Lego, som børnene elsker at lege med. I legerummet kan børnene også se film, spille Nintendo Game Cube og hygge sig på den store legebåd. I sommerperioden kommer Matrosklubben ombord på færgen med fiskedam, ansigtsmaling og andre sjove aktiviteter for børnene.

Faciliteterne ombord på Stena Nautica tæller også en biograf med de seneste film, en tax-free butik samt restaurant og café. Det er ikke tilladt at ryge indendørs på færgen men man må gerne ryge ude på dækket.
Fakta om Stena Nautica:
Længde: 135.5 m
Bredde: 24 m
Bygget: 1986/2001
Antal biler: 324
Antal personer: 900
Ombord på Stena Nautica har kan du vælge mellem disse kahytter:
2-køjes kahyt uden vindue på dæk 2
2-køjes kahyt med vindue på dæk 8
4-køjes kahyt uden vindue på dæk 2