Færge Frederikshavn-Oslo
Tag færgen mellem Frederikshavn og Oslo.
Stena Line sejler med bilfærgen Stena Saga På ruten Frederikshavn-Oslo.
Det tager ca. 8 timer og 50 minutter ved en overfart om dagen og ca. 12 timer ved en overfart om natten (du kan sove ombord på færgen).
Du kan sagtens få tiden til at gå ombord på færgen bl.a. med tax-free shopping, gode smagsoplevelser i vores restauranter og afslapning i barene. Hvis du tager færgen er du også udhvilet og klar til at fortsætte rejsen eller ferien når færgen ankommer til Oslo eller Frederikshavn.

Frederikshavn Oslo sejltider 2013
Sejlplan for færgen mellem Frederikshavn og Oslo. Det er færgen Stena Saga, der sejler på ruten og en overfart tager ca. 8 timer og 50 minutter om dagen eller 12 timer om natten. Ombord på færgen finder du tax-free butik, bar, restauranter og Pure Nordic Spa.
Frederikshavn-Oslo sejlplan 2013
Se om færgen afgår eller ankommer til tiden og hvilke afgange der findes på en specifik dato. Klik på linket: Se de aktuelle afgangstider for færgen mellem Frederikshavn og Oslo her

Sejlruten Frederikshavn Oslo
Sejlturen fra Frederikshavn til Oslo foregår altid om dagen og tager ca. 9 timer. Sejlturen fra Oslo til Frederikshavn foregår om natten og tager ca. 12 timer.

Tag en svømmetur ombord på færgen
Der er faktisk et 750 m2 stort spa-område kaldet Pure Nordic Spa ombord på færgen. Det koster kun 150 kr. (2012) at få adgang til hele spa-området i 2 timer. Der er alt fra små pools med varmt vand til eventyrbruser og en afslapnings afdeling med liggestol og havudsigt. Du kan også købe massage og andre spa-behandlinger som f.eks. fodmassage, ansigtsmassage og aromamassage. Det er faktisk også muligt at få en hårklipning.

Spis dig mæt i de gode restauranter
Ombord på skibet finder du hele 2 restauranter med kokke, som er oplært af den norske mesterkok Arne Brimi. Metropolitan er en à la carte restaurant og Taste er en buffet-restaurant med et stort udvalg af både varme og kolde madretter.

Kulørte drinks og lækker kaffe
Der er også rig mulighed for at få stillet tørsten i en af skibets 3 barer. Forza Bar er en rendyrket sportsbar, hvor du kan nyde et stort udvalg af øl, vin, drinks eller kaffe. Imens du nyder din øl eller drink i Forza Bar kan du følge fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder på stedets storskærm. C-View Showbar har en afslappet atmosfære om dagen og en hel del underholdning om aftenen. Riva Bar har fundet inspiration i det italienske og byder på lækker kaffe og kulørte drinks i et tilbagelænet miljø.

Spil casino på færgen
Det er faktisk muligt at spille både Roulette og Black Jack ombord, og der er også en arkade med enarmede tyveknægte. Der afholdes også bingo-aftener med flotte præmier.
Diskoteket har åbent i weekenderne
Hvis du er på en færgeoverfart i en weekend, så har skibets diskotek åbent hver fredag og lørdag. Så kan du drikke og danse hele natten frem til kl. 05.00 hvor diskoteket lukker.
Kahytterne har forskellig pris og standard
Hvis du bare vil have en simpel kahyt til at sove, så kan du få en billig kahyt uden vinduer. Men du kan også opgradere til forskellige niveauer, hvor du f.eks. får vindues-udsigt og en større kahyt. Skibets mest luksuriøse kahytter hedder Captains Class Minisuite, hvor du får hotelagtig standard på din overfart og god udsigt.

Tag din hund med
Hvis du er på ferie og har taget din hund med, så kan du sagtens bestille en kahyt hvor det er tilladt at tage hunden med. Der er også muligheder for at lufte hunden tæt på disse kahytter.

Stena Saga
Færgen Stena Saga ejes af Stena Line og sejler på ruten Frederikshavn Oslo hvor Stena Saga medtager passagerer både med og uden bil. Det tager ca. 8 timer og 50 minutter at sejle fra Frederikshavn til Oslo om dagen og ca. 12 timer om natten. Ombord på Stena Saga er der mange adspredelsesmuligheder. Du kan shoppe i den nye store taxfree-butik, eller få serveret et måltid mad i restauranten og nyde en stille drink i en af barerne.

Fakta om Stena Saga:
Længde: 167 meter
Bredde: 28.4 meter
Bygget: 1981/1994/2003/2005
Bil pladser: 510
Person pladser: 2.000
Stena Saga fragter både passagerer, biler og gods.