Færge Frederikshavn-Gøteborg

Stena Line sejler med hele tre færger mellem Frederikshavn og Gøteborg. Du kan selv vælge hvilken færge du vil med. Overfartstiden er lidt forskellig alt efter hvilken færge du vælger.

Færgen “Stena Line Express” har en overfartstid på 2 timer og er en hurtigfærge med legerum til børnene, restaurant, bar og tax-free shop. Denne færge sejler kun i udvalgte perioder om året (du kan se de aktuelle afgangstider i booking-systemet)
Færgen “Stena Danica” har en overfartstid på 3 timer og 15 minutter. Denne færge har a la carte restaurant, buffet og café samt to legerum (ét for mindre børn og et for større børn), biograf, stor shop samt konferencefaciliteter. Tip: i alle danske skoleferier er der ekstra underholdning ombord på færgen for børn.
Færgen “Stena Jutlandica” har en overfartstid på 3 timer og 15 minutter. Denne færge er en såkaldt kombi-færge med både Passagerer og fragt. Færgen har café, shop og legerum.
Samtlige færger har Plus Lounge.

Vælger du en færgeoverfart kan du slappe af eller arbejde og ankommer frisk og udhvilet med din bil til Sverige, hvor du kan fortsætte din rejse.

Frederikshavn Göteborg priser
Stena Line sejler på færgeruten mellem Frederikshavn i Danmark og Göteborg i Sverige. Her finder du mere information om priser for færgeruten.
Det er nemt at finde den billigste pris på færgebilletterne mellem Frederikshavn og Gøteborg, du kan bare benytte søgefunktionen for de datoer, som du påtænker at tage afsted. Herudover afhænger prisen af om du skal have bil, campingvogn eller motorcykel med ombord på færgen.
Du kan vælge imellem flere forskellige former for færgebilletter. Du kan vælge Economy, Flexi-billet eller Premium på færgeruten mellem Frederikshavn og Göteborg.

Economy er den billigste færgebillet
Med en Economy færgebillet kan du ændre rute, dato og afrejsetid frem til afgangen mod et ændringsgebyr på 400 kr. per enkeltrejse med tillæg for forskel i pris. Hvis du afbestiller din færgebillet får du ingen tilbagebetaling. Du kan dog få refunderet tilkøb af mad og kahyt fuldt ud indtil afrejsedagen. Afbestiller du på selve afrejsedagen, så kan du ikke få refunderet pengene. Du betaler din færgebillet når du booker den.

Flexi-billet er meget mere fleksibel
Med en flexibillet kan du ændre din booking uden at skulle betale et ændringsbegyr helt frem til 2 timer før afgang. Op til 14 dage før afrejsen, så kan du også frit afbestille din færgebillet og få alle pengene tilbage. Fra 13 til 1 dage før afdrejsen kan du få refunderet 75 % af færgebillettens pris. Tilkøb af mad og kahyt refunderes altid med 100 % indtil selve afrejsedagen. Hvis du afbestiller på afrejsedagen, så kan du ikke få refunderet billetens pris. Du betaler ved booking af færgebilletten.
Er du i tvivl om dato eller tidspunkt, så kan det godt betale sig at vælge en Flexibillet til Grenå Varberg færgeruten.

Preium færgebillet giver lidt ekstra
Vil du have en bekvem sejltur med ekstra service, så skal du vælge Premium førgebilletten. Den ekstra service, som du får med en Premium færgebillet er ikke ens på alle sejlruterne. på færgen mellem Frederikshavn og Göteborg får du en plads i færgens PLUS-lounge. Du er først til at køre ombord efter du har checket ind ca. 35 minutter før afgang. Du får også meget bedre ændrings- og afbestillingsregler.

Information om Frederikshavn Gøteborg færgen

Færgeoverfarten mellem Frederikshavn og Gøteborg tager ca. 3 timer og et kvarter med den almindelige færge imens den tager ca. 2 timer med hurtigfærgen.

Stena Line har 3 forskellige færger på sejlruten Frederikshavn til Gøteborg. Du kan herunder se hvad de forskellige færger tilbyder:

Stena Line Express
Dette er Stena Line’s hurtigfærge på sejlruten, og overfarten fra Frederikshavn til Gøteborg tager kun 2 timer. Stena Line Express sejler dog kun i højsæsonen (sommerperioden).
Stena Line Express har to tilbud når det kommer til restauranter: Food City med gode kolde og varme retter samt Café Barista, der primært har kaffe og lækre kager. I umiddelbar forlængelse af restaurant Food City finder du skibets legerum til børn, hvor der bl.a. er kuglehav og TV med tegnefilm.

Stena Danica
Færgeoverfarten tager 3 timer og et kvarter. Ombord på Stena Danica findes der et legerum til de mindste og en spændende “matrosklub” for de 6 – 12 årige. Der er faktisk også mulighed for at børnene kan møde selveste Peter Pedal i weekenderne (og de svenske skoleferier).
Biografen ombord på Stena Danica viser både film for voksne og børn. Der er altid en aktuel film på plakaten til enhver smag.
Spis dig mæt på færgen. Du kan nyde maden i dit eget tempo i buffetrestauranten Metropolitan og fast food restauranten Food City. Du kan også nyde drinks, vin eller øl i de to barer C-View og Sun Deck. Sun Deck har kun åbent om sommeren, men så kan du til gengæld også nyde solen og en frisk brise oppe på skibsdækket.

Stena Jutlandica
Færgeoverfarten tager 3 timer og et kvarter. Stena Jutlandica sejler både med passagerer og fragt. Ombord på færgen kan du nemt få stillet din sult. Du kan spise både varme eller kolde retter i Food City, hvor du kan forudbestille maden. Hvis du er mere til en let ret med lækker kaffe og måske kage til, så er C-View stedet. Hvis du gerne vil se tv på storskærm imens du nyder en let ret, så kan du søge tilflugt i Cape Horn. De små vil nok helst tilbringe færgeoverfarten i skibets legerum for de mindste.
Fælles for alle tre færger
Alle færgerne på sejlruten Frederikshavn til Gøteborg har en tax-free shop, så du kan købe ind til turen. Der er altid et bredt sortiment af forbrugsvarer, tøj, make-up, parfume og slik.
Alle færgerne har også en Plus Lounge, hvor du har adgang med nogle billettyper (ligesom du kender det fra VIP-lounges i lufthavnen). Inde i Plus Loungen kan du sidde behageligt og har fri adgang til aviser, snacks og drikkevarer. Du har også prioritet når der skal køres ombord eller fra borde.

Færge fra Frederikshavn til Göteborg
Stena Line har en færgerute mellem Frederikshavn i Danmark til Gøteborg i Sverige. Overfarten tager ca. 3 timer og du kan slappe af, spise god mad i en af færgens restauranter eller købe ind i tax-free butik. Der findes også en masse underholdningstilbud for børn bl.a. et stort legerum med masser af aktiviteter, som kan holde børnene Færgerne har stor kapacitet og kan således have godt 2000 passagerer og 500 bil med. I weekenderne kan der ofte være specielle arrangementer på overfarten til Sverige.

Færger der sejler ruten:
Stena Scandinavica
Stena Danica
Stena Jutlandica

Der er daglige afgange og overfarten tager 3 timer fra Frederikshavn til Gøteborg.
Faciliteter på færgerne tæller bl.a.:
Restauranter, lounge, underholdning, Barer, bingo, scene og Musik.
Færgen mellem Frederikshavn og Göteborg er en nem og praktisk måde at starte sin bilferie i Sverige.